Corinne_BB-4.jpg

Det här fotar vi


Förlossningen
När vi fotar din förlossning kommer vi till BB när det börjar bli dags, från att du är cirka 6-7 cm öppen och är med och fotar när er lilla bebis kommer till världen och första timmen i livet. Inom några timmar efter förlossningen får ni cirka fem bilder skickat till er för att kunna dela till familj och vänner och inom en vecka får ni cirka 50 bilder levererat i svartvitt.

Kejsarsnitt
För dig som har ett planerat snitt så är vi med från att du rullas in i operationssalen till den första timmen efter att ni har fått träffa ert barn. Inom några timmar efter snittet får ni cirka fem bilder skickat till er för att kunna dela till familj och vänner och inom en vecka får ni cirka 50 bilder levererat i svartvitt.

Nyfödd
En fotografering för dig som inte känner dig redo att fota förlossningen, men vill ha fina bilder på er nyfödda bebis. Det kan vara de första dagarna på BB för att fånga den speciella tiden där eller när ni kommit hem och fått landa lite. Ni får cirka 50 bilder på er tillsammans med er bebis.

Syskonmöte
Vi fotar när storasyster eller storebror får komma till BB och träffa sitt syskon och nya bästa vän för första gången. Det är ett fint och speciellt ögonblick när syskon får träffas som är värt att fånga på bild!

Gravid
Vi fotar dig och din vackra kurviga gravida kropp, innan bebisen tittar ut! Man glömmer snabbt hur det var att ha den stora fina magen och det är värt att få vackra bilder på den att alltid ha kvar och kunna se tillbaka på.