birth_by_Barkenbom_3.png
Corinne_BB-74.jpg
 

Förlossningsfoto

 

 

Det mäktigaste ögonblicket i livet - när ett nytt liv kommer till världen och man får träffa sin nya familjemedlem.

Att få bilder från sin förlossning gör att man kan se tillbaka på och minnas det känslomässiga, smärtsamma och stora ögonblicket i livet som en förlossning är. Likt bröllop och andra fina stunder i livet, som vi ofta fotar, är förlossningen något som är minst lika värdefullt att föreviga och få på bild. Första ögonblicket du träffar ditt barn är värt att minnas för alltid!

Vi tror inte att du kommer att ångra att du investerar i bilder från din förlossning och det skulle vara en ära för oss att få vara med och fota.

 
 
I can just imagine getting a shoot like this, the first moment I see Maddox. The first second we meet. The second I get to feel his skin for the first time outside my body. The most powerful moment of my life. The moment that will forever change my life.
— Stina Force (SOM SNART SKA FÖDA SITT FÖRSTA BARN OCH VI SKA FÅ VARA MED OCH FOTA!)

IMG_0007.JPG

Så går

det till


Vi träffas!

Vi vill gärna träffa dig och hålla kontakt innan det är dags. På så sätt kan vi lära känna varandra och du kan passa på att ställa så många frågor du vill. Vi pratar om vilket sjukhus du valt att föda på och tar även kontakt med sjukhuset för att informera om fotograferingen. På vissa sjukhus krävs fototillstånd, vilket vi ordnar med. Vi pratar igenom vilka slags bilder du gärna vill få från förlossningen och om det är någonting du känner dig nervös inför. Vi vill att du ska känna dig 100% trygg med att vi är med och fotar och vill prata igenom alla funderingar och frågor innan det är dags.

Boka

Du och din partner väljer vilket typ av fotopaket som passar er bäst och vi bokar in att fota din förlossning!

On call

Vi är redo och ”on call”, dag och natt, 2 veckor innan ert beräknade förlossningsdatum och 1 vecka efter. Om förlossningen sätter igång tidigare eller senare än denna tidsram kommer vi att göra vårt bästa för att ändå kunna vara på plats. Om barnmorska eller läkare har skäl att tro att förlossningen kommer ske tidigare vill vi veta det och få så mycket information vi kan för att kunna vara förberedda.

Förlossningen

Håll oss uppdaterade med information om när det börjar bli dags, likt hur du uppdaterar en familjemedlem eller nära vän. När du är öppen ca 6-7 cm åker vi till sjukhuset och kommer att finnas med när bebisen föds! Om det tar 1 eller 10 timmar kan man inte veta, men vi kommer vara där när det händer. Om det är en lång väntan i förlossningsrummet kommer vi att ta de bilder vi behöver och ge er mestadels av tiden själva med varandra.

Vi är alltid endast en person som fotar och för oss är det viktigt att ni känner er bekväma med oss i rummet. Vi har stor respekt för att det är en intim och personlig stund och vi försöker ta en sån liten plats som möjligt och hålla oss i bakgrunden. Vi känner av rummet och anpassar oss efter vad som känns bra där och då.

När bebisen har kommit är vi med i cirka 1 timme efter och fotar de första stunderna med er nya familjemedlem.

Inom de närmsta timmarna efter förlossningen får ni cirka fem bilder för att kunna dela med er till familj och vänner, inom en vecka får ni resterande, cirka 50 bilder.


Corinne_BB-64.jpg

Det här fotar vi


Förlossningen
När vi fotar din förlossning kommer vi till BB när det börjar bli dags, från att du är cirka 6-7 cm öppen och är med och fotar när er lilla bebis kommer till världen och första timmen i livet. Inom några timmar efter förlossningen får ni cirka fem bilder skickat till er för att kunna dela till familj och vänner och inom en vecka får ni cirka 50 bilder levererat i svartvitt.

Kejsarsnitt
För dig som har ett planerat snitt så är vi med från att du rullas in i operationssalen till den första timmen efter att ni har fått träffa ert barn. Inom några timmar efter snittet får ni cirka fem bilder skickat till er för att kunna dela till familj och vänner och inom en vecka får ni cirka 50 bilder levererat i svartvitt.

Nyfödd
En fotografering för dig som inte känner dig redo att fota förlossningen, men vill ha fina bilder på er nyfödda bebis. Det kan vara de första dagarna på BB för att fånga den speciella tiden där eller när ni kommit hem och fått landa lite. Ni får cirka 50 bilder på er tillsammans med er bebis.

Syskonmöte
Vi fotar när storasyster eller storebror får komma till BB och träffa sitt syskon och nya bästa vän för första gången. Det är ett fint och speciellt ögonblick när syskon får träffas som är värt att fånga på bild!

Gravid
Vi fotar dig och din vackra kurviga gravida kropp, innan bebisen tittar ut! Man glömmer snabbt hur det var att ha den stora fina magen och det är värt att få vackra bilder på den att alltid ha kvar och kunna se tillbaka på.


Corinne_BB-89.jpg